Направих списък на всяка една от задачите, които сме поставили пред вас като

...
Направих списък на всяка една от задачите, които сме поставили пред вас като
Коментари Харесай

Денков призна, че превантивната работа по бедствията е най-голямата им слабост и обеща подкрепа на политическо ниво

Направих списък на всяка една от дилемите, които сме поставили пред вас като общество и по което жителите ще съдят дали сме съумели да се оправим. Това сподели министър председателят Николай Денков по време на Национално заседание на Министерство на вътрешните работи в постройката на Главна дирекция " Национална полиция “, съобщи кореспондент на " Фокус ". 

Денков разясни, че непосредствената задача е осигуряваме на почтени избори, само че нито за ден не е прекъсвана борбата с противозаконните мигранти. Тя е нужна за  и е обвързвана с реализацията на един от най-важните външно-икономически цели на страната, които ще имат и дълготрайни последствия. Наред с това е и битката с пътната сигурност, домашното насилие, битовата престъпност, опиатите, все задания, които са извънредно значими. А настрана от този списък е и ролята за обезпечаване на пожарната сигурност, бедствия и повреди.  

" Това, с което можем да се похвалих като триумф е, че все по-добре реагираме, когато има проблем. Когато се случиха бедствията реагирахме изключително бързо. Но това, което е най-голямата ни слабост, тя не зависи от вас, а от други институции, е нашата невъзможност да се борим превантивно.

Мога да ви уверя, че вашите старания и борба на терен ще бъде подкрепена от работа на политическо равнище в Министерски съвет, с цел да имаме доста по-добра предварителна защита и когато се слячат бедствия, да има по-малко следствие. Аз тук, пред вас, поемам нашите политически задължения за предварителната защита на всички тези проблеми ", сподели министър председателят.

" Моят апел към вас е да изпълнявате задълженията си по закон и това, което се чака от обществото и вие постоянно ще бъдете подкрепени  от нас! Защото това, по което ще ни съдят, са резултатите, не желанията ", добави министър -председателят.

Той предизвести, че евентуално в този момент, около изборите, а и освен, ще се засилят интригите на политическо равнище, само че те няма да им обръщат внимание. 

Национално заседание на МВР се организира в постройката на Главна дирекция " Национална полиция “. Присъстваха политическото и професионалното управление на Министерство на вътрешните работи, шефовете на основни дирекции, ОДМВР и Столична дирекция на вътрешните работи, както и на административните структури в министерството.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР